Jauhelihapasta

Paista jauheliha.

Soseuta rehut ja kaada jauhelihan sekaan.

Keitä pasta, ja sekoita kaikki ainekset keskenään ja pidä kattilaa hetki jälkilämmössä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gallo kuitupasta / spagetti (60g)88g274kcal10.5g55.1g1.3g9.6g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 437g562kcal90.8g0g21.9g0g
Paprika punainen 88g26kcal0.8g3.9g0.3g1.7g
Sipuli 88g27kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)44g70kcal3.5g1.7g5.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.4g6.9kcal0.2g0.2g0.6g0g
Tomaattipyree, Pirkka8.7g7.2kcal0.3g1.7g0.1g0.1g
Chili paprika punainen4.4g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Arla Apetina Feta 3%26g29kcal4.7g0.5g0.8g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g18g50kcal8.7g5.9g0.2g0g
Oliiviöljy 8.7g77kcal0g0g8.7g0g
Tomaatti 219g50kcal1.2g7.5g0.7g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2079g2380kcal245.2g165.2g81.2g32.4g
Valittu annoskoko1039g1190kcal122.6g82.6g40.6g16.2g
Annoskoko puolitettuna520g595kcal61.3g41.3g20.3g8.1g
Arvot/100g100g115kcal11.8g7.9g3.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197550