Hirvenpaisti porkkana-palsternakkapedillä

1) Kuori ja pilko sipuli ja juurekset.

2) Poista paistista kalvot ja sido tarvittaessa puuvillalangalla.

3) Kuullota sipuli ja juurekset pannulla oliiviöljyssä ja siirrä pataan.

4) Lisää pataan sinappi, hunaja, suolaa ja pippuria sekä vettä sen verran, että vihannekset juuri peittyvät.

5) Ruskista paisti oliiviöljyssä ja asettele juurepedille.

6) Tökkää paistolämpömittari paistiin ja laita uuniin 200 asteeseen.

7) Paista uunissa, kunnes sisälämpötila on 60-65 astetta (omasta mausta riippuen).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenpaisti 409g657kcal123.5g0g17.5g0g
Hunaja5.8g20kcal0.1g4.8g0g0g
Sinappi 5.8g7.7kcal0.3g0.8g0.4g0.1g
Oliiviöljy 29g258kcal0g0g29.2g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Porkkana, keskikokoinen 65g175g49kcal1.1g10.4g0.4g4.4g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1.8g4kcal0.2g0.7g0.1g0g
Vesi234g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2079g2086kcal255g50.2g96g15g
Valittu annoskoko1039g1043kcal127.5g25.1g48g7.5g
Annoskoko puolitettuna520g522kcal63.8g12.6g24g3.8g
Arvot/100g100g100kcal12.3g2.4g4.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408113