Juurespossupata

Pannulle öljyä ja ruskista pieniksi kuutioiksi pilkottu sipuli.

Viipaloi possunfileet sopivan kokoisiksi paloiksi ja ruskista pannulla voin kera.

Yhdistä em ainekset ja lisää pilkotut porkkanat, perunat, kaali, omena ja juusto.

Lisää vesi, soijakastike ja mausteet.

Kypsytä hitaasti pienellä tulella vähintään tunti.

Mausteille piti antaa joku arvo, että sai mukaan tähän reseptiin ja ovat niin ollen määrältään viitteellisiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Nonno

Nonno sanoi...

Ainesluettelossa kolmanneksi alimmalla rivillä virhe. Pitää olla rakuuna eikä mikään rakuuna-broileripiirakka.
Nonno


torstai 05.02.2009 klo 07:44

AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi140g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g140g39kcal0.8g8.3g0.3g3.5g
Omena, keskikokoinen 200g140g48kcal0.3g9.9g0.4g2.5g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g14g126kcal0g0g14g0g
Voi, 1 tl, 5 g14g102kcal0.1g0.1g11.2g0g
Soijakastike14g8.4kcal0.7g1.3g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g140g84kcal2.1g18.2g0.1g1.3g
Kaali, valkokaali140g30kcal1.7g4.8g0.3g2.9g
Possun Ulkofile, 100g140g175kcal29.4g0g6.3g0.1g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g14g48kcal2.8g0g4.1g0g
Rakuuna-Broileripiirakka Kypsennetty (Pirkka), annos 125g1.4g3.1kcal0.2g0.2g0.3g0g
Mustapippuri 1.4g3.9kcal0.2g0.5g0g0.4g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2079g1408kcal80.2g100g74.6g26.2g
Valittu annoskoko1040g704kcal40.1g50g37.3g13.1g
Annoskoko puolitettuna520g352kcal20.1g25g18.7g6.6g
Arvot/100g100g68kcal3.9g4.8g3.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99246