Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g67g93kcal10g2g6.1g0.1g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g21g29kcal0.6g0.4g2.7g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g17g27kcal0.5g0.7g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana208g298kcal22.2g6.2g22.6g0.2g
Valittu annoskoko104g149kcal11.1g3.1g11.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna52g75kcal5.6g1.6g5.7g0.1g
Arvot/100g100g143kcal10.7g3g10.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331070