Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Öljyä uunivuoka.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Kuori ja lohko punajuuret.

Laita ne vuokaan ja mausta mustapippurilla, suolalla ja hunajalla.

Paahda uunissa noin tunnin ajan, kunnes punajuuret ovat kypsiä.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Paahda viipaleet uunissa, kunnes ne saavat hieman väriä.

Paahda myös pinjansiemenet uunissa, mutta varo, etteivät ne pala.

Laita tarjoiluastiaan salaatit, punajuuri, vuohenjuusto ja pinjansiemenet ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.5g4.5kcal0g0g0.5g0g
Punajuuri 63g24kcal0.6g4.3g0.1g1.6g
Hunaja 1.3g4.1kcal0g1g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g23g68kcal4.7g0.2g4.7g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 5.5g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Rucola, lautaselinen n. 30g5.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Pinjansiemenet, Parrots6.3g39kcal1.8g0.8g3.4g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana208g281kcal14.6g13g17.4g4g
Valittu annoskoko104g141kcal7.3g6.5g8.7g2g
Annoskoko puolitettuna52g70kcal3.7g3.3g4.4g1g
Arvot/100g100g135kcal7g6.2g8.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359252