Chilinen canneloni

Tee kastike.

Paista jauheliha, lisää vesi, raastettu porkkana, lihaliemikuutio, oregano, basilika, valkopippuri, hiukan tomaattichilimurskaa sekä 50 g juustoraastetta.

Anna hautua noin 15 min. Täytä canneloniputket ja asettele vuokaan.

Levitä loppu täyte cannelonien päälle.

Lisää chilitomaattimurska ja kasvisrasvasekoite päälle ja lopuksi juustoraaste.

Paista uunissa 30-40 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Marih70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)11g37kcal1.4g7.4g0.2g0.3g
Kasvisrasvasekoite 7% (Rainbow), annos 100g17g14kcal0.2g0.7g1.2g0.1g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)19g6.5kcal0.2g1.3g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha porsaan 12%31g65kcal5.6g0g3.7g0g
Porkkanaraaste 200g4.2g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.6g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Pizzamix juusto8.4g28kcal1.7g0.6g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana208g308kcal18.4g20.6g14.8g1.6g
Valittu annoskoko104g154kcal9.2g10.3g7.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna52g77kcal4.6g5.2g3.7g0.4g
Arvot/100g100g148kcal8.8g9.9g7.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141891