Porkkana-mustapekkasosekeitto

Kiehauta vesi ja lisää kasvisliemijauhe tai -kuutio.

Lisää kuoritut, pilkotut kasvikset ja keitä kunnes ovat pehmeitä.

Mausta suolalla ja mahdollisesti yrteillä.

Soseuta ja sekoita mustapekka joukkoon kunnes juusto on sulanut.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 1110 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.6kcal0.1g1.4g0g0.6g
Peruna, vanha, kuorittu 14g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Sipuli 4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 9g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Reformi kasvisliemivalmiste yrtti (1 kuutio 12g)0.9g2.2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)4.7g22kcal0.6g0.3g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana208g89kcal2.8g8.8g4.4g1.8g
Valittu annoskoko104g45kcal1.4g4.4g2.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna52g22kcal0.7g2.2g1.1g0.5g
Arvot/100g100g43kcal1.3g4.2g2.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147704