Metsäsienikeitto 2 juustoa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppu ja pilkotut sienet voissa, mausta merisuolalla ja mustapippurilla.

Lisää kiehuvaan veteen sipuli-sienisilppu ja koskenlaskijajuusto (voi olla myös perinteinen tms maun mukaan) kun juusto on sulanut lisää ruokakerma.

Lopuksi voit halutessasi keitosta samettisempaa soseuttaa sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sieni rouskut, suolattu 20g5.1kcal0.3g0.4g0.1g0.6g
Sipuli 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Voi 0.8g5.7kcal0g0g0.6g0g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g16g39kcal3g0g3.4g0g
Ruokakerma aura sinihomejuusto (Valio), annos 100g20g22kcal0.4g0.6g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana208g144kcal7.4g2.2g12.2g1.2g
Valittu annoskoko104g72kcal3.7g1.1g6.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna52g36kcal1.9g0.6g3.1g0.3g
Arvot/100g100g69kcal3.6g1.1g5.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246891