Kanajauhelihakastike

200 g Kariniemen kanajauhelihaa 5%
400 g tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 tl pizzamaustetta
1 tl sitruunapippuria/ pippurisekoitusta
3 valkosipulin kynttä
sipuli
1 rkl rapsiöljyä

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 20 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g28g34kcal5.4g0g1.4g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Tomaattimurska 56g17kcal0.3g3g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 2.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.4g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana208g156kcal12.4g8.8g7.2g2.8g
Valittu annoskoko104g78kcal6.2g4.4g3.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna52g39kcal3.1g2.2g1.8g0.7g
Arvot/100g100g75kcal6g4.2g3.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431070