Hunajakaali

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g84g20kcal1g2.9g0.2g1.8g
Voi, 1 tl, 5 g14g103kcal0.1g0.1g11.2g0g
Hunaja 5.6g19kcal0g4.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana208g283kcal2.2g15g22.8g3.6g
Valittu annoskoko104g142kcal1.1g7.5g11.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna52g71kcal0.6g3.8g5.7g0.9g
Arvot/100g100g136kcal1.1g7.2g11g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444357