Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 37g19kcal4.3g0g0.1g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 37g16kcal0.1g1.5g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 20g61kcal1.8g11.1g0.4g2.8g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Siirappi 4.4g13kcal0g3.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana208g221kcal12.6g32.2g1g5.8g
Valittu annoskoko104g111kcal6.3g16.1g0.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna52g55kcal3.2g8.1g0.3g1.5g
Arvot/100g100g106kcal6.1g15.5g0.5g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107385