Välimeren leipä

Tee normaali leipä taikina, sekoita joukkoon oliivit, tomaatit ja artisokat, jätä muutama pinnalle koristeeksi.

Mausta taikina maun mukaan esim basilikalla, rosmariinilla ja oreganolla.

Laita leivinpaperi syvälle uunipellille ja kaavi taikina tasaisesti pellille.

Paista n. 225 ast. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Deidre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 21g73kcal2.2g14.9g0.3g0.7g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g22g74kcal2.8g14.7g0.4g1.2g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Aurinkokuivattu tomaatti basilika&oregano (Fontana), annos 50g2.5g3.5kcal0.2g0.6g0g0g
Viipaloitu vihreä oliivi, Rainbow2.5g4.2kcal0g0.1g0.4g0g
Oliiviöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g14g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g13g4.1kcal0.2g0.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana209g348kcal11g63.2g5g4.2g
Valittu annoskoko104g174kcal5.5g31.6g2.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna52g87kcal2.8g15.8g1.3g1.1g
Arvot/100g100g167kcal5.3g30.3g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108478