Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,336g24kcal4g1.5g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Hermesetas, annos 5g3.6g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml7.3g1.5kcal0.6g0g0g0g
Kookoshiutale 3.6g24kcal0.3g0.2g2.3g0.6g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 29g81kcal0.6g0.9g8.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana208g329kcal17g5.4g26.2g1.2g
Valittu annoskoko104g164kcal8.5g2.7g13.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna52g82kcal4.3g1.4g6.6g0.3g
Arvot/100g100g158kcal8.2g2.6g12.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201512