Jauheliha-tomaattikeitto

Ruskista jauhelija kattilassa, lisää sipuli, valkosipuli, chili ja porkkana.

Sekoittele pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet (kasvisliemi, basilika, pippuri, soijakastike).

Anna hautua 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha18g29kcal3.3g0g1.8g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)35g8.8kcal0.4g1.9g0g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.3g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli 1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana208g83kcal7.4g5.2g3.6g1.2g
Valittu annoskoko104g42kcal3.7g2.6g1.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna52g21kcal1.9g1.3g0.9g0.3g
Arvot/100g100g40kcal3.6g2.5g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325139