Pappilan kaalipiirakka

Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 77g21kcal0.9g3.1g0.2g1.6g
Sipuli 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Voi 40% rasvaa 1.1g4.1kcal0g0g0.4g0g
Piirakkataikina Sunnuntai22g81kcal1.1g7g5.5g0.4g
Siirappi, tumma1.6g5.2kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana208g225kcal4g22.8g12.2g4.2g
Valittu annoskoko104g112kcal2g11.4g6.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna52g56kcal1g5.7g3.1g1.1g
Arvot/100g100g108kcal1.9g11g5.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87903