Jauhelihamureke kikherneiden kera

Valmista korkeaan vuokaan pohjalle mausteseos: kananmuna, kermaviili, ketsuppia, soijaa, mausteita (sitruunapippuria, grillimaustetta, chiliä, suolaa).

Lisää mausteseokseen jauheliha ja sekoita.

Tiiviistä palloksi (tai vuoan muodon mukaan) ja laita vettä niin, että mureke lähes peittyy.

Laita uuniin 1.h/200c ja 2.h 180c.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Annkristin

Annkristin sanoi...

Mureke on proteenipitoinen ja vähärasvainen (vain jauhelihan rasva) sekä maukas, - laita rohkeasti mausteita! Myös yrttejä voi lisätä (persilja, timjam yms)

torstai 22.01.2009 klo 19:01

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha70g116kcal13.3g0g7g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 8.7g5.6kcal0.3g0.4g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 4.8g6.9kcal0.6g0g0.5g0g
Ketsuppi, Felix1.6g1.4kcal0g0.3g0g0g
Soijakastike 1.6g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Kikherne säilötty Bonduelle18g23kcal1.1g3.5g0.5g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana208g307kcal30.8g8.6g16.6g1.8g
Valittu annoskoko104g154kcal15.4g4.3g8.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna52g77kcal7.7g2.2g4.2g0.5g
Arvot/100g100g148kcal14.8g4.1g8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99630