Kalkkunarisotto

Laita riisi kiehumaan.

Kypsennä paistinpannulla kalkkunasuikaleena.

Kypsennä kasvikset.

Kaikki sekaisin, mausta ja lisää aivan lopuksi persilja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Rezku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan rintafilee 19g23kcal4.8g0g0.4g0g
Vihannekset kypsä (Findus), annos 100g19g6.6kcal0.2g0.8g0.1g0.7g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 1.7g1kcal0.1g0.2g0g0g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Riisi tumma 8g28kcal0.6g5.7g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana209g118kcal11.4g13.4g1.4g2g
Valittu annoskoko104g59kcal5.7g6.7g0.7g1g
Annoskoko puolitettuna52g29kcal2.9g3.4g0.4g0.5g
Arvot/100g100g56kcal5.5g6.4g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381147