Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 21g16kcal0.4g3.3g0g0.2g
Bataatti, kuorittu 9g7.4kcal0.1g1.5g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kanasuikale hunajamarinoitu28g37kcal5.1g0.6g1.7g0g
Aurinkokuivattu tomaatti11g19kcal0.3g1.3g1.5g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g14g16kcal2.5g0.3g0.4g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P18g11kcal0.2g0.8g0.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana209g213kcal17.2g16g8.6g1.4g
Valittu annoskoko104g107kcal8.6g8g4.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna52g53kcal4.3g4g2.2g0.4g
Arvot/100g100g102kcal8.2g7.7g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191852