Punajuuri-jauhelihalaatikko

Keitä riisi suolavedessä noin 10 minuuttia.

Ruskista sipuli ja jauheliha ja mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla.

Raasta punajuuret ja sekoita riisin kanssa ja laita voideltuun uunivuokaan.

Sekaan munamaito ja uuniin 200 astetta noin tunniksi.

Ruoka Pirkka 10/2010

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Satukaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, pirkka4.4g17kcal0.2g3.6g0g0g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 33g13kcal0.3g2.3g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha18g29kcal3.3g0g1.8g0g
Maito, Kevyt22g10kcal0.7g1.1g0.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)4.4g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Rypsiöljy 0.6g5.4kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana209g160kcal10g14g6.4g1.6g
Valittu annoskoko104g80kcal5g7g3.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna52g40kcal2.5g3.5g1.6g0.4g
Arvot/100g100g77kcal4.8g6.7g3.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210339