Possupata

Ruskista pannulla sipuli ja lihat.

Siirrä toiseen astiaan.

Ruskista herkkusienet, lisää sekaan sipuli, lihat ja jauhot.

Sekoita.

Lisää sekaan kerma, tuorejuusto ja tarvittaessa vettä.

Hauduta 30min tai kunnes liha on kypsää.

Tarjoa riisin, perunan tai kasvisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 835 grammaa

Santtuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaansuikale, annos 620g25g25kcal5g0.6g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Herkkusieni25g3.8kcal0.6g0.2g0.1g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)25g15kcal0.3g1.1g1g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli13g23kcal0.9g0.5g1.9g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana209g181kcal14.2g7.8g15.4g1.2g
Valittu annoskoko104g91kcal7.1g3.9g7.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna52g45kcal3.6g2g3.9g0.3g
Arvot/100g100g87kcal6.8g3.7g7.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204522