Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 20g16kcal0.3g3.3g0g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.8g2.2kcal0g0.5g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 7.8g5.9kcal0.1g1.2g0g0.1g
Selleri, annos 50g3.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 7.8g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi39g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g10g12kcal0.3g0.4g1g0g
Herne 7.8g5.4kcal0.4g0.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana209g89kcal2.4g13.2g2.2g2.4g
Valittu annoskoko104g45kcal1.2g6.6g1.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna52g22kcal0.6g3.3g0.6g0.6g
Arvot/100g100g43kcal1.1g6.3g1.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282644