Porkkana-valkosipulikeitto

Kuullota porkkanapaloja ja valkosipulia hetki ruokaöljyssä.

Lisää vesi/kasvisliemi ja rosmariini.

Keitä kunnes porkkanat pehmeitä.

Soseuta ja lisää fraiche.

Mausteeksi voi laittaa mustapippuria.

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1337 grammaa

Enja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 39g13kcal0.2g2.2g0.1g1g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Valio fraiche 5%16g14kcal0.6g1.2g0.8g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.5g1.2kcal0g0g0.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana209g83kcal1.8g7.2g4.8g2g
Valittu annoskoko105g42kcal0.9g3.6g2.4g1g
Annoskoko puolitettuna52g21kcal0.5g1.8g1.2g0.5g
Arvot/100g100g40kcal0.9g3.4g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157204