Purjo-peruna-linssi -keitto

Sulata rasva kattilassa.

Ruskista viipaloitu purjo.

Lisää vesi, kasvisliemi ja kuutioidut perunat.

Keitä perunat melkein kypsiksi.

Lisää huuhdellut linssit ja keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 18g13kcal0.3g2.7g0g0.2g
Linssi-punainen (raaka)11g32kcal2.6g5.2g0.1g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 66g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 8.7g2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g1.7g2.9kcal0.3g0.4g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.2g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.3g1.9kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana209g104kcal6.8g17g0.6g2.6g
Valittu annoskoko105g52kcal3.4g8.5g0.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna52g26kcal1.7g4.3g0.2g0.7g
Arvot/100g100g50kcal3.3g8.1g0.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226741