Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Kaipie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 1.2g3.7kcal0.1g0.4g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 6.6g5kcal0.3g0.8g0g0.1g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit27g36kcal0.8g0.5g3.6g0g
Purjosipuli11g2.1kcal0.2g0.3g0g0.2g
Paprika punainen 14g4.2kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Tonnikala öljyssä 31g58kcal8.3g0g2.8g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana209g245kcal19.6g5.2g16.4g1.2g
Valittu annoskoko105g123kcal9.8g2.6g8.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna52g61kcal4.9g1.3g4.1g0.3g
Arvot/100g100g117kcal9.4g2.5g7.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62080