Raparperipiirakka

Rasva ja sokeri vaahdoksi, kananmunat joukkoon, jauhojen joukkoon leivinjauhe, lisää jauhot ja kaurahiutaleet taikinaan, lisää maito, sekoita.

Kaada uunipellille ja levitä.

Asettele raparperipalaset taikinan päälle.

sekoita rahka ja kermaviili, kananmunat ja sokeri, mausta vanilliinisokerilla.

Levitä raparperien päälle.

Lykkää uuniin 225 asteeseen n. 45-50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 9g35kcal1.4g5.3g0.7g0.9g
Margariini 70%, keiju laktoositon 13g78kcal0g0g8.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.4g0.1g0.3g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 9g2.5kcal0.3g0.3g0g0g
Ehrmann rasvaton maitorahka (Ehrmann), annos 250g12g6.6kcal1g0.6g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g9g7.5kcal0.2g0.4g0.6g0g
Sokeri 8g32kcal0g8g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.9g3.1kcal0g0.8g0g0g
Raparperi 23g7.9kcal0.2g1.3g0g0.3g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana209g440kcal10.6g46.6g22.6g3g
Valittu annoskoko105g220kcal5.3g23.3g11.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna52g110kcal2.7g11.7g5.7g0.8g
Arvot/100g100g210kcal5.1g22.3g10.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201475