Kuorrutetut suklaamuffinit

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa munat joukkoon.

Sekoita kuiva-aineet keskenään.

Lisää ne ja maito taikinaan.

Sekoita tasaiseksi varovasti.

Rouhi tumma suklaa veitsellä ja sekoita taikinaan.

Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Anna muffinien jäähtyä kunnolla.

Vatkaa sillä aikana sulatettu valkosuklaa ja tuorejuusto sekaisin.

Pursota jäähtyneiden muffinien päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 7g51kcal0.1g0g5.7g0g
Sokeri7.9g32kcal0g7.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu5.4g6.8kcal0.6g0g0.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen7g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g36kcal1.1g7.4g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton5.6g18kcal1.3g0.6g1.2g0g
Tumma suklaa leivontaan (Fazer), annos 250g23g121kcal1g12.4g7.5g2.6g
Valkoinen leivontasuklaa (Fazer), annos 5g19g105kcal1.2g10.6g6.3g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton19g30kcal1.5g0.7g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana209g805kcal14g80.2g47.4g6g
Valittu annoskoko105g403kcal7g40.1g23.7g3g
Annoskoko puolitettuna52g201kcal3.5g20.1g11.9g1.5g
Arvot/100g100g385kcal6.7g38.3g22.6g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202302