Hirvenlihamureke

Sekoita porkkanaraaste ja pilkotut sipulit.

Lisää suola ja anna hetken suolan irrottaa nesteitä.

Lisää joukkoon korppujauhot ja jauheliha, mausta pippurilla, paprika- ja sipulijauheella.

Öljyä pitkula vuoka ja painele mureke siihen.

Paista 200'c n. 30min.

Anna vetäytyä n 15min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis67g76kcal14.8g0g2g0g
Porkkanaraaste 200g14g3.8kcal0.1g0.7g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)4.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)2.8g10kcal0.4g2g0.1g0.1g
Rypsiöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Hirvenjauheliha oma saalis10g12kcal2.3g0g0.3g0g
Porkkanaraaste 200g2.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)0.4g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Rypsiöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana209g226kcal35.8g6.8g6.4g1.4g
Valittu annoskoko105g113kcal17.9g3.4g3.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna52g57kcal9g1.7g1.6g0.4g
Arvot/100g100g108kcal17.1g3.3g3.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307852