Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g71g42kcal7.1g3g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu16g20kcal1.7g0g1.4g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g17g53kcal2.9g9.2g0.5g2.2g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana209g234kcal23.6g25.4g4.2g4.4g
Valittu annoskoko105g117kcal11.8g12.7g2.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna52g59kcal5.9g6.4g1.1g1.1g
Arvot/100g100g112kcal11.3g12.1g2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382292