Maa-artisokka-vihannes keitto

80 g sipuli
100 g porkkana
100 g fenkoli
60 g sieniä
70 g lehtiselleri
10 g yrttejä, chiliä maun mukaa
kuullota em vihannekset öljyssä.

Lisää vesi liemikuutio ja ja vähän lihaliemitiivistettä.

Keitä 10-15 minuuttia.

Lisää keitetyt ja kuoritut maa-artisokat n 350 g soseutettuna, keitä vielä 10 min ja lopuksi lisää keitetty spagetti tai raakana maa-artisokkien kanssa

1,7 l vettä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Kauris65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 3.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Fenkoli, annos 100g3.7g1.2kcal0g0.3g0g0.1g
Maa-artisokka 15g6.8kcal0.1g1.2g0g0.6g
Lehtiselleri 2.6g0.3kcal0g0g0g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g2.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.7g6.6kcal0g0g0.7g0g
Vesi64g0kcal0g0g0g0g
Spagetti, keitetty, suolaa 9g9kcal0.3g1.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana209g53kcal0.8g7.4g1.4g2g
Valittu annoskoko104g27kcal0.4g3.7g0.7g1g
Annoskoko puolitettuna52g13kcal0.2g1.9g0.4g0.5g
Arvot/100g100g26kcal0.4g3.5g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431404