Kasviskeitto ala hehtaari

Kuumenna vesi+liemikuutio, lisää jäiset kasvikset pussista.

Keitä noin 15-20 min. Lisää paloiteltu juusto, keitä kunnes juusto sulaa, soseuta vaikka sauvasekoittimella.

Mausta 1-2 tl suolalla ja 2-3 rkl rakunalla.

Todella herkullista.

Kokeile muitakin juustoja, ainakin viherpippuri sopii tosi hyvin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio 0.6g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g13g36kcal2.5g0g2.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 52g0kcal0g0g0g0g
Apetit peruna ja keittokasvis (Apetit), annos 100g39g22kcal0.5g4.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana209g121kcal6.2g9.8g6.2g0g
Valittu annoskoko105g60kcal3.1g4.9g3.1g0g
Annoskoko puolitettuna52g30kcal1.6g2.5g1.6g0g
Arvot/100g100g58kcal3g4.7g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160250