Jauhelihakeitto Ipatzun tapaan

Ruskista jauheliha ja kaada ylimääräinen rasva pois.

Kuori peunat, sipuli ja juurekset, leikaa kuutioiksi.

keitä vesi, mausta pippurilla, chilillä, paprikalla ja chilikastikkeella, lisää sipuli ja anna hautua noin 15 min.
Lisöö juurekset ja hauduta artti, lisää peruna ja paprika anna kypsyä kunnes peruna on kiinteää.

Lisää ruskistettu jauheliha, kuumenna kiehuvaksi ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 52g0kcal0g0g0g0g
Chilikastike original, Felix0.8g0.7kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.1g3.2kcal0.1g0.1g0.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 21g16kcal0.4g3.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana 5.2g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Selleri, annos 50g2.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 2.6g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Paistijauheliha 10%10g18kcal2.1g0g1g0g
Paprika, punainen2.6g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Persilja 1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana209g87kcal5.4g9g2.6g1.4g
Valittu annoskoko105g44kcal2.7g4.5g1.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna52g22kcal1.4g2.3g0.7g0.4g
Arvot/100g100g42kcal2.6g4.3g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187619