Hernekeittopato

Suolaa, meiramia 2tl, sinappia ja jauheliha maustetaan paistettaessa.

Vettä laitetaan n. 1litra enemmemmän mitä ohjeessa lukee mutta kun sitä haihtuu keitettäessä niin se vähennetään ohjeesta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3350 grammaa

Pato
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 20g61kcal3.6g9.9g0.2g2.2g
Vesi, vesijohtovesi 72g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana209g164kcal12g19.8g3g4.4g
Valittu annoskoko105g82kcal6g9.9g1.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna52g41kcal3g5g0.8g1.1g
Arvot/100g100g79kcal5.7g9.5g1.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249758