Kaalinlaskija

Kuumenna wokkipannu tai vastaava, laita voi ja öljy pannulle, laita muutama rosépippuri rasvaan paistumaaan hetkeksi, Lisää suikaloitu kaali ja paista melko kovalla lämmöllä niin, että kaali hiukan ruskistuu sieltätäältä ja tuoksuu makealle.

Pienennä porkkanat haluamaasi muotoon ja lisää pannulle, paista hetkinen ja lisää sitten jauheliha, aurajuusto ja koskenlaskija, paista ja sulattele ainekset kokoon ja lisää pilkottu sipuli, sekoita ja mausta suolalla, meiramilla, kurkumalla ja valkopippurilla, anna hautua n.15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.8g5.7kcal0g0g0.6g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g2g6.6kcal0.4g0g0.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Kaali, valkokaali39g8.2kcal0.5g1.3g0.1g0.8g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto10g27kcal1.9g0g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 31g69kcal5.5g0g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g260kcal17g5g19g2.6g
Valittu annoskoko105g130kcal8.5g2.5g9.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna53g65kcal4.3g1.3g4.8g0.7g
Arvot/100g100g124kcal8.1g2.4g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314158