Hirvihöystö

Leikkaa liha pieniksi kuutioksi ja ruskista voin ja öljyn sekoituksessa.

Lisää paloitellut porkkanat, sipulit ja mausteet.

Kaada viini ja lihaliemi joukkoon.

Hauduta kunnes lihat ovat pehmeitä.

Suurusta kylmään veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla.

Mausteeksi olen laittanut riistamaustetta ja laakerinlehden.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Jos oma paino sallii voit lisätä lorauksen kermaa.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 63g70kcal13.2g0g1.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Porkkana 8.1g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Punaviini 9g6.6kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g0.9g1kcal0g0.2g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.4g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana209g185kcal27.4g5.6g4g1.4g
Valittu annoskoko105g93kcal13.7g2.8g2g0.7g
Annoskoko puolitettuna52g46kcal6.9g1.4g1g0.4g
Arvot/100g100g88kcal13.1g2.7g1.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75890