Kalakeitto itämainen

Pilko sipuli, porkkanat, perunat, lanttu, paprika ja gaffir-limen 4 lehteä.

Freesaa niitä oliiviöljyssä.

Lisää 3 ruokalusikallista karria.

Freesaa hetki.

Lisää kaksi litraa kiehuvaa vettä.

Lisää sulatejuusto kiehuvaan nesteeseen.

Hauduta vihannekset kypsiksi.

Lisää seitipalat ja hauduta 5 minuuttia.

Lisää hakattua korianteria ja persiljaa.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 419 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl25g19kcal4.3g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g13g7.5kcal0.2g1.6g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.2g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl8.3g14kcal1.5g0.1g0.8g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.6g5kcal0g0g0.6g0g
Lanttu 6.3g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g101kcal12.4g5g3.4g0.8g
Valittu annoskoko105g51kcal6.2g2.5g1.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna53g25kcal3.1g1.3g0.9g0.2g
Arvot/100g100g48kcal5.9g2.4g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137353