Jauheliha-papukastike+spagetti

Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä (n. 8-10 min.)
Kuullota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Lisää pavut kastikkeineen anna lämmetä hetki ja lisää pasta-aines.

Anna hautua kannen alla n. 5 min.
Lisää keitetty valutettu spagetti kastikeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 745 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Spaghetti fiberup (Gallo), annos 80g8.4g26kcal1g5.3g0.1g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen10g14kcal1.9g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)3.2g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.4g3.8kcal0g0g0.4g0g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa 12g11kcal0.6g1.4g0.1g0.6g
Dolmio Light Classico Bolognese14g5.2kcal0.2g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g123kcal7.4g16.2g2.6g1.6g
Valittu annoskoko105g62kcal3.7g8.1g1.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna52g31kcal1.9g4.1g0.7g0.4g
Arvot/100g100g59kcal3.5g7.7g1.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=119692