Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 5.3g21kcal0g5.2g0g0g
Viinietikka balsami11g3.8kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy rainbow22g197kcal0g0g21.9g0g
Silakkafilee 66g94kcal10.5g0g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g633kcal21g10.6g55.4g0g
Valittu annoskoko105g316kcal10.5g5.3g27.7g0g
Annoskoko puolitettuna52g158kcal5.3g2.7g13.9g0g
Arvot/100g100g302kcal10g5.1g26.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794