Perukan paholaishillo

Pilko kuoritut tomaatit ja siemenettömät paprikat ja chilit.

Murskaa valkosipulit ja lisää mausteet.

Anna kiehua puolisen tuntia ja lisää etikka ja hillosokeri ja keitä 5 min.
Jäähdytä hetki ja purkita.

Säilytä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1678 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 50g11kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Paprika punainen 25g7.3kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Chili paprika punainen3.8g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.3g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 3.1g1kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g21g80kcal0g20.2g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g208kcal1.4g47.2g0.4g2.4g
Valittu annoskoko105g104kcal0.7g23.6g0.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna53g52kcal0.4g11.8g0.1g0.6g
Arvot/100g100g99kcal0.7g22.5g0.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200126