Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 40g9kcal0.6g0.7g0.2g1g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g20g144kcal0.2g0.2g16g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 780g229kcal8g36.4g2.4g14.3g
Kuohukerma,valio,2dl200g680kcal4g6g70g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2080g2123kcal25.6g86.6g177.2g30.6g
Valittu annoskoko1040g1062kcal12.8g43.3g88.6g15.3g
Annoskoko puolitettuna520g531kcal6.4g21.7g44.3g7.7g
Arvot/100g100g102kcal1.2g4.2g8.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768