Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g533g907kcal101.3g0g53.3g0g
Kananmuna kuoreton 73g105kcal9.2g0.2g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)183g49kcal2.4g8.8g0.4g3.1g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g167g233kcal5g3.3g21.7g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g48g122kcal8.1g1g10g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g36g37kcal2.8g5.9g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2080g2906kcal257.6g38.4g186.2g7.6g
Valittu annoskoko1040g1453kcal128.8g19.2g93.1g3.8g
Annoskoko puolitettuna520g727kcal64.4g9.6g46.6g1.9g
Arvot/100g100g140kcal12.4g1.8g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256339