Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Öljyä uunivuoka.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Kuori ja lohko punajuuret.

Laita ne vuokaan ja mausta mustapippurilla, suolalla ja hunajalla.

Paahda uunissa noin tunnin ajan, kunnes punajuuret ovat kypsiä.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Paahda viipaleet uunissa, kunnes ne saavat hieman väriä.

Paahda myös pinjansiemenet uunissa, mutta varo, etteivät ne pala.

Laita tarjoiluastiaan salaatit, punajuuri, vuohenjuusto ja pinjansiemenet ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl5g45kcal0g0g5g0g
Punajuuri 627g241kcal6.3g43.2g1.3g15.7g
Hunaja 13g41kcal0.1g10.1g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g226g677kcal47.4g2.3g47.4g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 55g7kcal0.6g0.5g0.1g0.6g
Rucola, lautaselinen n. 30g53g7.9kcal0.5g1.1g0.1g0.7g
Pinjansiemenet, Parrots63g388kcal18.2g8.1g34.5g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2080g2814kcal146.2g130.6g176.8g38.6g
Valittu annoskoko1040g1407kcal73.1g65.3g88.4g19.3g
Annoskoko puolitettuna520g704kcal36.6g32.7g44.2g9.7g
Arvot/100g100g135kcal7g6.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359252