Parmesaani-valkosipulirullat

TAIKINA:
1/2 pkt hiivaa (25g)
1,25 dl haaleaa vettä
2 rkl öljyä
1/2 tl suolaa
3,5 dl vehnäjauhoja

Liota hiiva haaleaan veteen.

Lisää öljy suola ja jauhot vähitellen.

Alusta, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista.

Kohota huoneenlämmössä 15-20 min.

TÄYTE:
3 valkosipulin kynttä
1 dl parmesaaniraastetta
1rkl kuivattua basilikaa
1 tl kuivattua timjamia
ripaus chili- tai cayennepippuria
(2 rkl öljyä)

Puserra valkosipuli pieneen kulhoon.

Lisää juusto, basilika, timjami ja pippuri (sekä öljy)

Kauli taikinasta noin 20 x 40 cm:n kokoinen levy.

Sirottele täyte taikinan pinnalle ja kääri levy rullalle.

Viipaloi rulla 20 palaksi ja nosta pellille.

Pelti 225 asteiseen uunin keskiosaan ja 8-10 minuutin kuluttua herkulliset rullat ovat valmiita.

Syö heti...

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Temobox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 50g37kcal6.5g0.5g0.2g3.4g
Vesi, vesijohtovesi 248g0kcal0g0g0g0g
Öljy60g536kcal0g0g59.5g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 452g1549kcal46g316.1g5.4g15.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g24g25kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Parmesaaniraaste, Tesco199g774kcal65.5g0g56.4g0g
Basilika, kuivattu 3g7.6kcal0.4g0.6g0.1g1.2g
Timjami 1g2.8kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2080g5863kcal240.8g642.8g243.6g42.6g
Valittu annoskoko1040g2931kcal120.4g321.4g121.8g21.3g
Annoskoko puolitettuna520g1466kcal60.2g160.7g60.9g10.7g
Arvot/100g100g282kcal11.6g30.9g11.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141906