Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 110g158kcal13.8g0.3g11.3g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka50g442kcal0g0g50.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 196g672kcal19.9g137g2.3g6.9g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Sokeri 85g346kcal0g85.2g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki100g56kcal8.5g5g0.2g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g100g178kcal0.2g9.8g0.2g0g
Mustikka301g100kcal1.5g19.3g1.2g9.9g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)50g186kcal7g27.6g4g5.5g
Sokeri 36g147kcal0g36.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2080g4603kcal102.8g648.2g138.8g44.8g
Valittu annoskoko1040g2302kcal51.4g324.1g69.4g22.4g
Annoskoko puolitettuna520g1151kcal25.7g162.1g34.7g11.2g
Arvot/100g100g221kcal4.9g31.2g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181956