Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 385g87kcal5.3g6.5g2.3g9.2g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g192g1385kcal1.9g1.9g153.8g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 7500g2198kcal76.5g350.3g23.3g137.3g
Kuohukerma,valio,2dl1923g6539kcal38.5g57.7g673.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20415kcal244.4g832.8g1705g293g
Valittu annoskoko10000g10208kcal122.2g416.4g852.5g146.5g
Annoskoko puolitettuna5000g5104kcal61.1g208.2g426.3g73.3g
Arvot/100g100g102kcal1.2g4.2g8.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768