Pastakastike yrttitomaatti-jauheliha

Ruskista jauheliha noin ½ rkl oivamariini ½ rkl oliivilöljyssä, silppua 1 pieni sipuli ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa.

Mausta mustapippurilla ja Pasta rosso -mausteella.

Lisää Pirkan yrttimaustettu tomaattimurska ja mahdollisesti makua pehmentämään 1 tlk Pirkan 10 % ruokakermaa.

Maun mukaan ripaus lihafondia tms. Anna hautua jonkin aikaa.

Sopii hyvin fettucinen kanssa.

Aika namia ja tosi helppoa & nopeata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)3377g1351kcal57.4g276.9g3.4g47.3g
Ruokakerma, Pirkka 10%1732g2078kcal50.2g77.9g173.2g0g
Oivariini, 60 (100g)43g238kcal0.4g0.4g26g0g
Oliiviöljy 87g766kcal0g0g86.6g0g
Sipuli (kuorittu)433g117kcal5.6g20.8g0.9g7.4g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 4329g5564kcal898.3g0g216.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20226kcal2023.8g752g1013.2g109.4g
Valittu annoskoko10000g10113kcal1011.9g376g506.6g54.7g
Annoskoko puolitettuna5000g5057kcal506g188g253.3g27.4g
Arvot/100g100g101kcal10.1g3.8g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215796