Suikalelihakastike

Lisäksi mustapippuria myllystä, chilijauhetta, 1 tl suolaa.

Poista lihapalasta ylimääräinen rasva ja mahdolliset kalvot.

Suikaloi liha.

Paista pienissä erissä pannulla.

Lisää pilkottu sipuli ja valkosipuli, kuullota hetki.

Lisää mausteet ja vesi, anna hautua nyt hiljalleen kannella peitettynä n. tunti.

Lisää kerma ja kiehauta.

Tarkista maku ja tarjoa riisin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta450g675kcal90g0g36g0.4g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7.9g8.2kcal0.6g1.3g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.2g0.1g0.3g
Ketsuppi, meira14g9kcal0.2g2.2g0g0g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%150g90kcal1.8g4.2g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2082g1636kcal187.8g29.4g87.4g3g
Valittu annoskoko1041g818kcal93.9g14.7g43.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna521g409kcal47g7.4g21.9g0.8g
Arvot/100g100g79kcal9g1.4g4.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87160