Pennepastasalaatti

Keitä pennepasta kauttaaltaan kypsäksi.

Anna jäähtyä.

Pilko sipuli, tomaatit, oliivit, basilika ja valkosipulinkynnet.

Sekoita ainekset keskenään hyvin.

Mausta halutessasi tilkalla oliiviöljyä, mustapippurilla ja yrttimausteella.

Anna salaatin jäähtyä jääkaapissa yli tunnin ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore25g10kcal0.8g1.2g0.2g1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g18g18kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Sipuli, tuore175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)125g225kcal2.3g4.4g21.3g3.3g
Tomaatti, tuore200g41kcal1.2g7.6g0.6g2.8g
Pennepasta (Eldorado), annos 90g500g1745kcal58.5g362.5g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2085g4172kcal133g774g59g21g
Valittu annoskoko1043g2086kcal66.5g387g29.5g10.5g
Annoskoko puolitettuna521g1043kcal33.3g193.5g14.8g5.3g
Arvot/100g100g200kcal6.4g37.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37760