Johannan bolognese

Ruskista jauheliha.

Sekoita muut aineet kattilassa ja keitä hiljalleen, kunnes kastike alkaa muuttua sakeammaksi.

Lisää jauheliha ja keitä vielä 10 min.
Tarjoa pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Nonnap
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 292g86kcal1.6g15.5g0.6g5.5g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix105g95kcal1g22g0.5g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g26g5.2kcal0g1.7g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g20g80kcal0g19.8g0g0g
Suola, annos 3g7.3g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 1.2g3.6kcal0.1g0.3g0.1g0.5g
Basilika, kuivattu 1.2g3kcal0.2g0.2g0g0.5g
Paprikajauhe 7g23kcal1g1.3g0.9g2.6g
Paistijauheliha 10%233g397kcal46.7g0g23.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2086g1381kcal101.2g121.6g50.8g18.2g
Valittu annoskoko1043g691kcal50.6g60.8g25.4g9.1g
Annoskoko puolitettuna522g345kcal25.3g30.4g12.7g4.6g
Arvot/100g100g66kcal4.9g5.8g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329160