Nakkikeitto

Huomaa, tämä on suur-annos ja sisältää runsaasti nakkeja :)
Keittoa kannattaa pakastaa annoskokoisissa rasioissa tulevien kiireisten päivien varalle.

*Keitä kuoritut ja lohkotut juurekset ja perunat maustepippurilla ja parilla laakerinlehdellä maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

*Lisää paloitellut nakit ja fond du chef.

*Anna kiehua hiljalleen jonkin aikaa.

*Maista/mausta (ehkä ripaus chiliä) sekä lisää persiljaa.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aito nakki kevyt (Hk), annos 500g222g345kcal31.1g5.6g22.2g0.4g
Peruna, vanha, kuorittu 159g121kcal3g24.6g0.3g1.6g
Porkkana, tuore114g32kcal0.7g6.4g0.2g2.9g
Selleri, annos 50g16g2.2kcal0.2g0.5g0g0g
Lanttu 32g9kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Palsternakka 4.8g3kcal0g0.6g0g0.2g
Purjosipuli 3.2g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Persilja 6.4g1.7kcal0.1g0.1g0g0.5g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g8.9g8kcal0.3g0.3g0.6g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 477g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2086g1045kcal71.6g79.4g46.8g12.8g
Valittu annoskoko1043g522kcal35.8g39.7g23.4g6.4g
Annoskoko puolitettuna522g261kcal17.9g19.9g11.7g3.2g
Arvot/100g100g50kcal3.4g3.8g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355915