Possupata

Ruskista pannulla sipuli ja lihat.

Siirrä toiseen astiaan.

Ruskista herkkusienet, lisää sekaan sipuli, lihat ja jauhot.

Sekoita.

Lisää sekaan kerma, tuorejuusto ja tarvittaessa vettä.

Hauduta 30min tai kunnes liha on kypsää.

Tarjoa riisin, perunan tai kasvisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 835 grammaa

Santtuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaansuikale, annos 620g250g250kcal50g5.5g27.5g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Herkkusieni250g38kcal5.8g1.5g1.3g3.8g
Vehnäjauho puolikarkea 13g43kcal1.3g8.7g0.1g0.4g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)250g150kcal2.5g11.3g10g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli125g225kcal8.5g4.8g18.8g0g
Ruokaöljy keskiarvo 19g166kcal0g0g18.7g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2088g1810kcal139.4g75.6g153.4g12.6g
Valittu annoskoko1044g905kcal69.7g37.8g76.7g6.3g
Annoskoko puolitettuna522g452kcal34.9g18.9g38.4g3.2g
Arvot/100g100g87kcal6.7g3.6g7.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204522